Leer ons kennen

Bij Evermood zetten we ons elke dag in om van werk een plek van welzijn en positieve ontwikkeling te maken. Ons doel is om alle medewerkers de best mogelijke ondersteuning te bieden via ons gevarieerde aanbod aan diensten. We zijn ervan overtuigd dat een gezonde werkomgeving de basis vormt voor innovatie, productiviteit en persoonlijke ontplooiing.
500k

Gebruikers

30+

Medewerkers

8

Teams

7

Nationaliteiten

Het begon met een visie

Evermood — toen Lytt — werd in februari 2019 opgericht door Marvin Homburg en Lara von Petersdorff-Campen van de afdeling Psychologie van de Westfälische Wilhelms-Universität met als doel professionele ondersteuning te bieden aan werknemers die te maken hebben gehad met seksuele intimidatie of discriminatie op de werkvloer.

Sindsdien is er veel gebeurd: vandaag is Evermood het toonaangevende platform voor bedrijven om hun werknemers een holistisch scala aan privé-, gezondheids- en werkgerelateerde zorgen te bieden. Op deze manier ondersteunen we bedrijven en de mensen die er werken actief bij het creëren van een gezondere en duurzamere werkomgeving.

Evermood heeft nu meer dan 30 mensen in dienst en won de HR Start-up Award op het Human Resources Management Congress in september 2022.

5 Jaar Evermood

Van een idee tot een toonaangevend holistisch platform voor ondersteuning van medewerkers.

Meer over onze missie
Evermood Sundowner on a balcony

Maak deel uit van onze missie

Ons steeds diverser wordende team zet zich in voor een enorm verrijkende visie. Evermood is gebaseerd op het idee dat iedereen het (werk) leven moet kunnen leiden dat hem of haar gelukkig maakt.

Er liggen spannende uitdagingen in het verschiet: nieuwe regio's, technologieën en bedrijven. Op basis van onze vijf kernwaarden zullen we deze uitdagingen creatief en met de steun van onze gemeenschap aanpakken. Sluit je bij ons aan!

Bekijk vacatures