Een beter work-life voor iedereen

Onze missie is even ambitieus als duidelijk: van werk een betere plek maken. We zien een toekomst voor ogen waarin alle werknemers, ongeacht hun rol of organisatie, onmiddellijk toegang hebben tot de ondersteuning die ze nodig hebben om persoonlijke uitdagingen te overwinnen en kansen te grijpen.
Evermood Office conversation

Onze missie

Bij Evermood zetten we ons in om alle medewerkers te versterken, zowel professioneel als privé.

We bieden uitgebreide ondersteuning voor persoonlijk en professioneel welzijn door eenvoudige toegang tot hulpmiddelen voor geestelijke gezondheidszorg, hulpmiddelen voor persoonlijke ontwikkeling en professionele psychologische begeleiding. Onze webapp verbindt medewerkers naadloos met de juiste ondersteuning — altijd en overal.

Vandaag de dag is Evermood het toonaangevende platform voor bedrijven om hun werknemers een holistisch aanbod van werkgerelateerde, gezondheids- en privézaken aan te bieden. Op deze manier ondersteunen we bedrijven en hun werknemers actief bij het creëren van een gezondere en duurzamere werkomgeving.

We zijn meer dan alleen een platform — we zijn je partner in het bevorderen van gezondheid en succes.

De waarden die ons sturen

Do good

Onze dagelijkse omgang wordt gekenmerkt door integriteit en respect. We willen de ontwikkeling van onze planeet en onze medemensen positief beïnvloeden. Daarbij zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en hechten we altijd veel belang aan eerlijkheid en duurzaamheid in ons handelen.

Collaborate

Als collectief zijn we onverslaanbaar. Open communicatie, onvoorwaardelijk vertrouwen en wederzijdse steun zijn de pijlers van onze samenwerking. We helpen anderen hun best te doen en bundelen onze krachten om samen onze doelen te bereiken.

Strive to grow

We streven ernaar om elke dag onze beste versie te zijn. Onderweg blijven we altijd nieuwsgierig en gaan we uitdagingen met open armen aan. Als team zijn we altijd innovatief en ontwrichtend. We laten ruimte voor fouten en nieuwe ideeën om nieuwe dingen te leren en beter te worden.

Make it your own

We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor taken en projecten en maken ze ons eigen. Als we willen dat er iets geweldigs wordt gemaakt, is het aan ons om daarvoor te zorgen. We pakken obstakels met enthousiasme aan en lossen problemen proactief op in plaats van ze te vermijden.

Choose diversity

We verwelkomen diversiteit niet alleen, we zoeken er ook specifiek naar. Omdat onze diversiteit ons uniek maakt. We zijn meedogenloos in onze missie om talenten met verschillende afkomst, geslacht, leeftijd, religie, identiteit, oriëntatie en ervaring samen te brengen om geweldige dingen te bereiken.

Maak deel uit van onze missie

Ons steeds diverser wordende team zet zich in voor een enorm verrijkende visie. Evermood is gebaseerd op het idee dat iedereen het (werk) leven moet kunnen leiden dat hem of haar gelukkig maakt.

Er liggen spannende uitdagingen in het verschiet: nieuwe landen, technologieën en bedrijven. Op basis van onze vijf kernwaarden zullen we deze uitdagingen creatief en met de steun van onze community aanpakken. Sluit je bij ons aan!

Bekijk vacatures