Impressum

Informatie volgens § 5 TMG

Evermood GmbH
met Betahaus
Rudi-Dutschke-Strasse 23
10969 Berlijn
duitsland

e-mail: hallo@evermood.com
Tel: 030 234 954 97

Vertegenwoordigd door directeuren

Marvin Homburg
Lara von Petersdorff-Campen

Inschrijving registreren

Jurisdictie Berlijn
Rechtbank van Berlijn (Charlottenburg)
KRUID 213699
BTW-identificatienummer: DE322262164

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina's is met grote zorg samengesteld. We kunnen echter de nauwkeurigheid, volledigheid en tijdigheid van de inhoud niet garanderen. Als serviceprovider zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetten in overeenstemming met artikel 7, lid 1, TMG. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen om het gebruik van informatie te verwijderen of te blokkeren in overeenstemming met de algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke wetsovertreding. Zodra we op de hoogte zijn van dergelijke wetsovertredingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Om deze reden kunnen we geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's zijn op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van linken niet waarneembaar. Een continue controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een wetsovertreding. Als we wetsovertredingen ontdekken, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

auteursrechten

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd, tenzij anders vermeld, en mag niet geheel of gedeeltelijk worden verspreid, gewijzigd of gekopieerd zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Evermood GmbH. De afbeeldingen op deze website mogen niet worden gebruikt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Evermood GmbH. Sommige afbeeldingen op de websites zijn auteursrechtelijk beschermd door derden. Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Met name inhoud van derden wordt als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks een inbreuk op het auteursrecht ontdekken, neem dan contact met ons op. Als we wetsovertredingen ontdekken, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.