De meermaals bekroonde oplossing voor het welzijn van al je werknemers

De holistische benadering van ons platform stelt organisaties in staat om de juiste maatregelen voor hun werknemers eenvoudig, snel en AVG-proof te nemen.

Kies voor Evermood

5x

Rendement op investering

Voor elke euro die bedrijven investeren in de mentale gezondheid van hun personeel.

Deloitte, 2020

20x

Hoger gebruik

De holistische benadering van Evermood zorgt voor een aanzienlijk hoger gebruikspercentage.

4,9/5

Tevredenheidsscore

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze laagdrempelige en holistische ondersteuning in elke werk-privé situatie.

200+ van Europa's beste werkgevers gebuiken Evermood dagelijks

Enkele redenen waarom onze klanten voor Evermood kiezen:

Holistische benadering

Met Evermood biedt u uw medewerkers toegang tot een voortdurend groeiende mediabibliotheek met meer dan 60 artikelen, video's en oefeningen, evenals 1-op-1 professioneel advies en coaching over professionele, persoonlijke en gezondheidsonderwerpen.

Flexibiliteit

Je kunt het platform van Evermood samenstellen om aan de wensen e behoeften van je organisatie te voldoen. Zo kun je onderdelen toevoegen of juist verwijderen, en kun je ook eigen diensten toevoegen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om externe partners in het platform te integreren.

Integratie

Evermood kan met een paar klikken worden geïntegreerd in bestaande HR-systemen en intranetten (Bijv. Intranet, LMS, SAP, SuccesFactors). Dit zorgt ervoor dat er een naadloze gebruikerservaring mogelijk is op verschillende platforms.

Veiligheid

We nemen uitgebreide technische en organisatorische maatregelen om te allen tijde te voldoen aan de vereisten. Het plaform is ISO gecertificeerd en AVG-proof.

Uitgebreide maatregelen voor gegevensbescherming, ook voor hoog gereguleerde sectoren

Hosting in Europa

Evermood wordt uitsluitend gehost in gecertificeerde en extra beveiligde Open Telekom Cloud centra in Europa. Gegevens worden enkel in Europa verwerkt en opgeslagen en worden niet verstrekt aan andere partijen.

ISO 27001

We zorgen ervoor dat de informatiebeveiliging van datacenters altijd voldoet aan de vereisten van ISO 27001 en dat de verwerking van persoonsgegevens in lijn is met de vereisten van Trusted Cloud.

Regelmatige pentests

Naast ons uitgebreide interne audit- en testprogramma laat Evermood elk jaar externe beveiligingsexperts een uitgebreide pentest uitvoeren binnen onze volledige productie- en bedrijfsnetwerken.

Uitgebreide maatregelen

Naast de technische maatregelen om ons platform te beveiligen, hebben we ook uitgebreide organisatorische maatregelen ingevoerd om het beste  beveiligingsniveau te garanderen.


Bied jouw medewerkers de kans optimaal te presteren terwijl ze gezond en gelukkig blijven!