Eén centraal platform voor al je medewerkers

Met Evermood kun je je medewerkers met een paar klikken voorzien van talloze artikelen, video's, vertrouwelijke 1-op-1-begeleiding en inzichtelijke rapporten ontvangen die je helpen om de cultuur en gezondheid in je organisatie te bevorderen.

AVG - compatibel
Woman smiling looking at her laptop

Binnenkort beschikbaar: live-Events

Inspirerende live-events.
Het hele jaar door.

Geef je medewerkers toegang tot inspirerende keynotes en interactieve workshops. Creëer een aanbod dat het hele jaar door beschikbaar is. Bespaar tijd door binnen een paar klikken geschikte evenementen te vinden van gekwalificeerde experts.

Mediabibliotheek

Talloze oefeningen en kennis binnen handbereik

Maak waardevolle kennis en oefeningen laagdrempelig voor je managers en medewerkers en stel hun in staat zelfstandig en oplossingsgericht de uitdagingen van hun dagelijkse werk het hoofd te bieden. Onze mediabibliotheek bevat meer dan 60 korte video's en artikelen en behandelt allerlei onderwerpen, van de balans tussen werk en privéleven tot ouderschap tot conflict- en stressmanagement.

Coaching en begeleiding

Professionele 1-op-1 begeleiding

Geef je medewerkers eenvoudig en snel toegang tot professioneel advies. Onze coaches geven anoniem en flexibel advies, telefonisch of via de chat. Je kunt ook bestaande providers of eigen professionals naadloos integreren in het Evermood platform.

Analyses

Altijd het welzijn van je teams in de gaten houden

Houd de cultuur en het welzijn van je team in de gaten om risico's in een vroeg stadium te identificeren en gerichte maatregelen te nemen. Met onze AVG-proof analyses krijg je inzicht in de belangrijkste onderwerpen, kun je dit goed monitoren en neem je datagestuurde beslissingen.


Onboarding en implementatie in vier fases

Fase 1: ontvang een demo en bespreek de wensen en behoeften

Ontdek in een productdemo hoe Evermood werkt, welke successen we al hebben behaald met organisaties in jouw branche en hoe het platform naadloos kan worden geïntegreerd in je bestaande systemen.

Fase 2: gratis proefversie

Tijdens onze gratis proefperiode kunnen jij en je team Evermood gratis uitproberen.

Fase 3: Implementatie en ondersteuning

We ondersteunen je met een onboarding, verschillende documenten voor de introductie in het platform en materiaal om je platform voortdurend onder je medewerkers te promoten.

Fase 4: Analyseren en optimaliseren

Door voortdurend te evalueren, weet je precies welke onderwerpen er spelen zijn in jouw organisatie en kun je maatregelen nemen die echt belangrijk zijn.

Wat meteen indruk op me maakte, was de verscheidenheid en kwaliteit van het aanbod, evenals de mogelijkheid om onze interne, bestaande diensten gemakkelijk te integreren.

Fabienne Ruopp
Diversity, Inclusion & Wellbeing Manager
Fabienne Ruopp

Uitgebreide maatregelen voor gegevensbescherming, ook voor hoog gereguleerde sectoren

Hosting in Europa

Evermood wordt uitsluitend gehost in gecertificeerde en extra beveiligde Open Telekom Cloud centra in Europa. Gegevens worden enkel in Europa verwerkt en opgeslagen en worden niet verstrekt aan andere partijen.

ISO 27001

We zorgen ervoor dat de informatiebeveiliging van datacenters altijd voldoet aan de vereisten van ISO 27001 en dat de verwerking van persoonsgegevens in lijn is met de vereisten van Trusted Cloud.

Regelmatige pentests

Naast ons uitgebreide interne audit- en testprogramma laat Evermood elk jaar externe beveiligingsexperts een uitgebreide pentest uitvoeren binnen onze volledige productie- en bedrijfsnetwerken.

Uitgebreide maatregelen

Naast de technische maatregelen om ons platform te beveiligen, hebben we ook uitgebreide organisatorische maatregelen ingevoerd om het beste  beveiligingsniveau te garanderen.


Bied jouw medewerkers de kans optimaal te presteren terwijl ze gezond en gelukkig blijven!